Біотехнології та біоінженерія

Бакалавр

Технологія та харчових продуктів (Вибіркова дисципліна з переліку 2)


Викладачi


Конспект лекцiй '«Технологія БАР та харчових продуктів».
Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
2019 Філімоненко О.Ю.

Методичнi вказiвки до виконання практичних занять '«Технологія БАР та харчових продуктів».
Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
2020 Філімоненко О.Ю.

Методичнi вказiвки до виконання самостiйної роботи '«Технологія БАР та харчових продуктів»
Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
2019 Філімоненко О.Ю.

Методичнi вказiвки до лабораторних робiт '«Технологія БАР та харчових продуктів».
Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
2019 Філімоненко О.Ю.

Методичнi вказiвки до виконання контрольної роботи '«Технологія БАР та харчових продуктів»
Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
2019 Філімоненко О.Ю.