'«Технології біофармацевтичних препаратів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Екологічна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»
'
'«Загальна біотехнологія». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Методи аналізу в біотехнології». Для студентів першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо – професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Біохімічні основи мікробного синтезу» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв». Для для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та інженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та інженерія” '
'«Технологія харчових продуктів». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
'«Промислова та екологічна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Технології біологічно-активних речовин». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Біохімічні основи мікробного синтезу» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Методи аналізу в біотехнології». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
'«Технологія БАР та харчових продуктів». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
'«Технології біофармацевтичних препаратів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Загальна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Загальна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Технології біологічно-активних речовин» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»
'
'«Технологія БАР та харчових продуктів». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
'«Промислова біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»
'
'«Методи аналізу в біотехнології». Для студентів першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо – професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Технологія БАР та харчових продуктів». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
'«Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та інженерія”'
'«Біохімічні основи мікробного синтезу» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Загальна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Технології біофармацевтичних препаратів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Промислова біотехнологія » Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»
'
'«Генетика» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Технологія БАР та харчових продуктів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Технології біофармацевтичних препаратів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Генетика» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Загальна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Біохімічні основи мікробного синтезу» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Методи аналізу в біотехнології». Для студентів першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо – професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” '
'«Загальна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»
'
'«Технології біофармацевтичних препаратів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Генетика» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Технологія БАР та харчових продуктів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Загальна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Біохімічні основи мікробного синтезу» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія” зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”'
'«Технологія харчових продуктів». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»'
'«Технології біологічно-активних речовин » Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»
'
'«Методи аналізу в біотехнології» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'
'«Екологічна біотехнологія » Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'
'«Промислова біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'
'«Загальна біотехнологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'
'«Біохімічні основи мікробного синтезу» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'
'«Біологія клітини» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології та біоінженерія»
'
'«Технології біофармацевтичних препаратів» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'
'«Загальна мікробіологія та вірусологія» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'
'«Генетика» Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” за освітньо-професійною програмою “Біотехнології та біоінженерія”
'