Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 5 in /_rw/home/portal/Portal/WWW/disb.php on line 19
Iнформацiйний портал ДДТУ /Кафедра

Обладнання переробних і харчових виробництв (заочно)

Бакалавр Магiстр за освітньо-професійною програмою (1.5 р.) Магiстр за освітньо-науковою програмою (2 р.) PHD


Курс 1

Семестр 1

  1. Вища математика

  2. Іноземна мова

  3. Інформатика, програмування і ЕОМ

  4. Історія України

  5. Нарисна геометрія, інженерна та комп’ютерна графіка

  6. Хімія

Семестр 2

  1. Вища математика

  2. Іноземна мова

  3. Інформатика, програмування і ЕОМ

  4. Культурологія

  5. Основи екології

  6. Хімія


Курс 2

Семестр 3

  1. Вища математика

  2. Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка

  3. Загальна технологія харчового виробництва

  4. Іноземна мова

  5. Нарисна геометрія, інженерна та комп’ютерна графіка

  6. Теоретична механіка

  7. Технологія конструкційних матеріалів

  8. Фізика

  9. Філософія

Семестр 4

  1. Вища математика

  2. Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка

  3. Іноземна мова

  4. Історія української культури

  5. Основи екології

  6. Теоретична механіка

  7. Фізика


Курс 3

Семестр 5

  1. Безпека життєдіяльності

  2. Взаємозмінність, стандартизація та технічні вимірювання

  3. Електротехніка, електроніка та мікропроцесори

  4. Загальна технологія харчового виробництва

  5. Історія інженерної діяльності

  6. Опір матеріалів

  7. Психологія

  8. Теорія механізмів і машин

  9. Українська мова (за проф.спрямуванням)

  10. Фізика

Семестр 6

  1. Деталі машин

  2. Економічна теорія

  3. Електротехніка, електроніка та мікропроцесори

  4. Матеріалознавство

  5. Опір матеріалів

  6. Теорія технічних систем

  7. Тепломасообмінні процеси у харчовому виробництві

  8. Українська мова (за професійним спрямуванням)

  9. Фізико-хімічні властивості сировини та готової продукції


Курс 4

Семестр 7

  1. Деталі машин

  2. Динаміка та міцність машин

  3. Метрологія, технологія вимірювання та контрольно-вимірювальні прилади

  4. Механізація, навантаження, розвантаження транспортно-складських робіт

  5. Обладнання харчової біотехнології та мембрана техніка

  6. Основи автоматизованого проектування технологічного обладнання

  7. Політологія

  8. Процеси та апарати харчових виробництв

  9. Розрахунок та конструювання ОПХВ

  10. Теоретичні основи теплотехніки

Семестр 8

  1. Гідравліка, гідро- та пневмоприводи

  2. Експлуатація та обслуговування машин

  3. Основи динаміки машин і апаратів ОХВ

  4. Підйомно-транспортні машини

  5. Процеси та апарати харчових виробництв

  6. Розрахунок та конструювання ОПХВ

  7. Системи автоматизованого проектування технологічних процесів

  8. Соціологія

  9. Тепломасообмінні процеси у харчовому виробництві

  10. Технологічні основи машинобудування